Janne Tuven - Gnist Trening og Helse

janne-beskc3a5ret.jpg

Innblikket i usynlige utfordringer er viktig for oss.

 

Jans foredrag anbefales på det sterkeste for bedrifter som driver med behandling, trening og rehabilitering. Foredraget var svært relevant for Gnist og ga oss et innblikk i usynlige utfordringer, som det er meget viktig at vi har kompetanse om i behandling av slagpasienter. Innholdet kan også overføres til andre typer diagnoser og til generelt samspill med andre mennesker.

Jan presenterer innholdet på en svært bra måte og er flink til å bruke gode eksempler, egne erfaringer og visualiseringer, slik at vi som hørte på i meget stor grad kunne relatere oss til innholdet. Bruken av sanger knyttet til temaet forsterket budskapet ytterligere.

Janne Tuven, Daglig leder v/ Gnist Trening og Helse AS

Jan Schwencke