Musikk

Jeg har alltid spilt gitar og skrevet sanger, men etter hjerneslaget har musikken også blitt en viktig del av rehabiliteringen. Det er med stor glede jeg har opplevd at sangene mine også kan bety noe for tilhørere som jeg deler mine tanker med på foredrag og konserter.

Sammen med produsent og musiker John Inge Knudsen har jeg spilt inn to album med sangene mine. Profesjonelle musikere har bidratt til å skape en flott ramme rundt tekstene.

TEKSTER OM HÅP, DRØMMER OG GLEDE OVER DE SMÅ TING I LIVET
Mitt første album,  "For store sko" (2015), kom ut fem år etter hjerneslaget.  Først da hadde jeg bestemt meg for å slutte å se meg tilbake, og begynne å se fremover.

På platen "Fortell" (2018) er det de pårørende som er tema. Hvordan kan vi sammen gjøre hverandre gode, og hvilken fremtid ønsker vi å skape - sammen?Booklet+JS_2.korrektur.jpg

Fortell (2018)

Denne platen er en hyllest til alle de gode hjelperne - de pårørende. Deres innsats er uvuderlig når deres nærmeste trenger det som mest. "Snakk sammen, fortell!", kan ofte være den gode løsningen for sammen å kunne takle utfordringer. Og: Ærlighet varer lengst! "Fortell" slippes 7. Februar og har releasekonsert på Sandvika Teater.

Digitalt inneholder "Fortell" 9 spor. Bonussporet, Vingene, vil kun være tilgjengelig på CD. Denne kan du bestille av meg på jan@hodethalter.no. Den koster kr. 220,- inkludert booklet med tekstene og utsendelse. Gjennom linkene finner du "Fortell" elektronisk på Itunes og Spotify.


R-9880550-1487867612-2987_jpeg.jpg

For store sko (2015)

Min første plate kom ut i 2015 og var en guttedrøm som gikk i oppfyllelse. Jeg hadde skrevet noen sanger for meg selv etter slaget, for å trene opp finmotorikken i høyrehånden min og med tekster som kunne "synliggjøre" og skape forståelse for mine usynlige utfordringer. Dette ga meg håp for fremtiden og en god mestringsfølelse. Da jeg begynte å krydre mine foredrag med disse sangene oppdaget jeg at de også kunne ha verdi for andre. En fantastisk opplevelse.

Musikkvideoen til låten "For store sko" finner du her: www.youtube.com/watch?v=-SnGmQRka74

De 14 sangene finner du på en CD du kan bestille av meg på jan@hodethalter.no. Den koster kr. 220,- inkludert en 20 siders booklet med tekstene og utsendelse. Gjennom linkene finner du den elektronisk på Itunes og Spotify.