Jan Morten Pettersen - Gnist Trening og Helse

janmorten_lavereopplc3b8sning.jpg

Humoristisk, billedlig og musikalsk

 

 

«Jan Schwencke er en dyktig foredragsholder som bruker alle sider ved seg selv. Han har en egen evne til å formidle et alvorlig tema på en humoristisk, billedlig og musikalsk måte. Som terapeut har jeg i møte med Jan blitt utfordret til å tenke kreativt og møte hans nysgjerrighet og vilje til stadig å komme videre og forstå sin egen situasjon.

Jan deler mer enn gjerne sine egne erfaringer og har en genuin interesse for å hjelpe andre mennesker som møter problemer etter en vanskelig livshendelse. Foredraget «Hvordan leve et fullverdig liv med begrenset kapasitet»,egner seg like godt for pårørende som for pasienter».

Jan Morten Pettersen, Fysioterapeut v/ Gnist Trening og Helse AS

Jan Schwencke