Lev livet langsomt

blacc8a-fiola-500.jpg

1.Har du noensinne sett en fiol i blomst presset opp gjennom grus og stein? Har du noensinne følt en lykkerus over sommerens første regn? Har du noensinne sett et spedbarn våkne opp? Har du noensinne følt musikken i din kropp? Hvis ikke …

Refr: Prøv å leve langsomt, ja, langsomt. Du burde leve livet langsomt. Lev langsomt!

2. Har du noensinne sett en dag ta slutt, og alle fargene bli blå? Har du noensinne følt et smil så sterkt at ditt hjerte begynte å slå? Har du noensinne sett ditt speilbilde i vann? Husker du ditt eget barns aller første melketann? Hvis ikke …

Refr:

3. For når du får øye på en fiol i blomst, presset opp gjennom grus og stein … Og det gir en lykkerus å bli skikkelig våt av sommerens aller første regn … Og det gir en egen ro å se et spedbarn våkne opp Og du føler første gang musikken sitre i din kropp Da – ja da …

Refr: Lever du livet langsomt, Ja langsomt. Og du vil alltid leve langsomt, Ja langsomt. Du vil alltid leve langsomt …

10. januar 1996 Jan Schwencke