LA MEG BÆRE SEKKEN DIN IDAG

skk_sekk_rallarhatt_lykt.jpg

Vi har nok alle noen rundt oss som har mye å bære på. For mange kan denne sekken av tidligere opplevelser bli svært tung og overskygge de positive, små opplevelsene i hverdagen. Kanskje vi alle kjenner noen som kan trenge at vi spør: "Skal jeg bære sekken din idag?" Denne teksten skrev jeg etter at jeg til slutt kom ut av boblen der jeg bare hadde meg selv i fokus. Vil du høre sangen ligger den i mp3-format her.

1. Du har den på, du har aldri tatt den av. Men fylt den opp med dager fra ditt liv. Som et regn av dråper har ditt liv blitt til et hav. Et osean – et minnenes arkiv.

2. Tenk deg en dag å få sveve fritt omkring. Og kjenne kroppen bli så lett. Ja, en slik dag, da du tenker ingenting. Men føler glede – rett og slett.

Refr: Så kom – la meg bære sekken din i dag. Da blir det lettere å gå. Ja, kom – la meg bære sekken din i dag. Livet – det er her og nå.

3. Vil se ditt smil, kjenne varmen mellom oss. Og føle liv, slik det alltid føltes før. Kjenne kamp, og viljen til å slåss. Og midt i alt – ditt smittende humør.

4. Du er så sterk – tåler mye på din rygg. Nå er det knapt nok at du står. Men på et vis gjør sekken din deg trygg. Vet hva du har, men ikke hva du får.

Refr:

Solo

5. Så, gå nå ut! Sett sekken din igjen. Du kan være trygg, du kan stole helt på meg. Jeg passer på historien din, min venn. Skal sørge for at den ikke går sin vei.

6. Nå, se deg rundt, se, det fin’s så mye godt. Denne dagen skal bli fin. Slipp tanken fri, på denne dagen du har fått, du selv bestemmer dagen din.

Refr:

20.11.12, Jan Schwencke