Se hva Oddny har mestret!

20141117_141546 Oddny har vært på kognitiv rehabilitering på Sunnaas sykehus, seksjon for hjerneskader, avdeling KReSS. Oppholdet hennes har blant annet hatt fokus på mestring av hverdagen. Men som mange andre pasienter på Sunnaas har Oddny benyttet seg av det interne tilbudet AKIM (aktivitet, kultur, idrett og miljø), der kunstner Ellen Frøysaa har hjulpet Oddny til å mestre noe hun aldri har gjort før; nemlig keramikk. Det var en yr og glad ”kunstner” som stolt viste meg det nydelige fatet.

”Jeg har gjort det selv,” sier Oddny stolt. ”Det handler om mestring. Spennende å prøve noe man ikke har gjort før. Det anbefales på det sterkeste. Hvilken lykke det var å være på keramikken. Og se på resultatet – det er virkelig noe å være stolt av. Jippi!!

Jeg fikk det til! O hvilken lykkefølelse det gav! Jeg var veldig spent da jeg gikk til keramikken for første gang, men la gå! Det kan da ikke være verdens undergang, tenkte jeg. Så la meg forsøke!

En stor takk til Ellen Frøysaa. Noe så herlig og imøtekommende menneske. Allerede etter første besøk kom en svært god følelse – en lykkefølelse!!!”

mestringjan schwencke